2012. július 7-8.

II. Magyarok Világtalálkozója, SYMA Rendezvénycsarnok

A rendezvénysorozaton az összmagyarság képviseletében a közélet, a kultúra, a tudomány, a művészet, a vallás, a szociális-, a civilszféra és a gazdasági élet szereplői mutatkoznak be valamennyi korosztály számára a Kárpát-medencei és a távoli országokba szétszórtatott magyarok részvételével. A rendezvényre a Ceglédi Csíramálé is meghívást kapott.


2012. június 3.

IX. Napfényes Fesztivál – Budapest, Petőfi Csarnok (PECSA) - Városliget

A Napfényes Fesztivál az egészséges életmód egyik legnagyobb hazai rendezvénye. Hétvégi családi program, amelynek középpontjában a testi, lelki és szellemi felfrissülés áll. A VIII. Napfényes Fesztivál meghívott terméke volt a Ceglédi Csíramálé. Standunk vendége volt a TV2 sztárja, Madár Veronika is, aki elismerően nyilatkozott a ceglédi édességről.

A TV2 Aktív című műsora a VIII. Napfényes fesztiválról A Napfényes fesztivál honlapja

2012. március 25.

EGÉSZSÉGNAP - Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, Bp. X. ker. Kőbánya, Szent László tér 7-14.

2009 óta évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre a családi egészségnap tudományos-ismeretterjesztő, egészségvédelmi előadásokkal a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (volt Pataky Művelődési Központ) szervezésében. A Ceglédi Csíramálé és a Ceglédi Sütőtökös finomságokat a résztvevők szívesen fogyasztják. Számunkra öröm, hogy visszajáró, ismerős arcok, kialakult „törzsfogyasztók” mosolyogva köszöntenek a standunknál.



2011. szeptember 28 – október 2. – 75.

OMÉK – Hungexpo, Budapesti Vásárcsarnok

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari kiállítás, Magyarország legnagyobb, legrégebbi, és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye több mint 100 éves múltra tekint vissza. A magyar gazdaság és élelmiszeripar eredményeit bemutató seregszemle célja kettős: egyrészt az elmúlt időszak (6 év) eredményeinek bemutatása, másrészt a továbblépés tekintetében irány- és feladatkijelölés az elkövetkező időszakra. Az OMÉK 2011 kiállításon a hangsúly a feldolgozott magyar élelmiszereken volt: a szervező tudatosítani szeretné a látogatókban, hogy a bemutatott hazai alapanyagok és feldolgozott termékek ellenőrzött forrásból és folyamatokon keresztül jutnak el a termelőtől a fogyasztóig, garantálva a biztonságot és a kiemelkedő minőséget. Tudatosítani kívánja továbbá az élelmiszerlánc egyes elemeinek fontosságát a „farmtól az asztalig” folyamat során. A Ceglédi Csíramálé jelenlétét a rendezvényen Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter oklevéllel jutalmazta.





2011. augusztus 28.

HIR (Hagyományok – Ízek - Régiók) -es Íznapok 2011. – Vajdahunyad Vár, Budapest, Városliget

A Hagyományok – Ízek - Régiók gyűjteményben szereplő különleges alapanyagokat, termékeket ismerteti és népszerűsíti a - negyedik alkalommal megrendezésre került – kiállítás. A HÍR-es Íznapok ideje alatt lehetőség nyílik a kiváló minőségű magyar termékek végigkóstolására, valamint egyes termékek készítési módját is végigkövethetjük. A Ceglédi Csíramálé itt vehette át az Agrármarketing Centrum (AMC) elismerő HIR védjegyét.